Over Serrieus

Serrieus - daar fleur je van op!

Zeg niet zomaar een bloemenwinkel

Wij fleuren je op!

Joris en Lien, een gepassioneerd duo met groene vingers, zijn de twee gezichten achter Serrieus. Ze hebben beide de passie overgekregen van hun moeders. Met een opleiding als tuinman wou Joris zich verder specialiseren als florist. Deze uitdaging nam hij graag aan samen met zijn moeder, Lieve, die regelmatig terug te vinden is in de winkel. Nadat Lien haar vorige job niet meer kon uitoefenen besliste ze om haar man Joris te volgen. In april 2019 was het zover! De officiële start van hun bloemen- en plantenwinkel ‘Serrieus’ in het prachtige Kampenhout.

Maar ‘Serrieus’? Van waar komt deze naam? Wel. Serrieus komt van de woorden ‘Serre’ en ‘Serieus’. De winkel is gelegen te Kampenhout in een gebouw, gelijkend op een serre. Zo is de winkel een werkelijk pronkstuk waar de bloemen en planten mooi tot hun recht komen. Wanneer je hun unieke winkel binnenstapt willen ze je het gevoel geven van een bloemenparadijs. Daarnaast staan ze ook voor een serieuze aanpak: professioneel, modern, persoonlijk en misschien juist dat tikkeltje anders!

Lien en Joris van Serrieus
Serrieus - daar fleur je van op!

Het kon zomaar een bloemenwinkel zijn

Wanneer je je droom volgt

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Serrieus. In de eerste plaats willen ze jou verder verse en  kwalitatieve bloemen en planten aanbieden. In de tweede plaats zullen ze later ook buitenplanten aan hun aanbod toevoegen.

Kortom willen Joris en Lien van Serrieus een pareltje maken, want ja, daar fleur je van op.

Lien & Joris